Skip To The Main Content
bg-photo-usgprofessionals-1920
bg-photo-home4-1920

High Potential Students (HPS) en USG Professionals

Kwalitatieve praktijkervaring voor studenten

Expertise en ervaring gaan hand in hand. De kloof tussen onderwijs en bedrijfsleven is nog steeds bestaande. Studenten zoeken steeds vaker naar mogelijkheden om tijdens hun studies kwalitatieve ervaring op te doen. Met die reden startte USG Professionals de samenwerking met High Potential Students of HPS.  

 

Uw voordeel als onderneming

Onze samenwerking met HPS is exclusief. Wat voor een student ervaring betekent, vertaalt zich voor u in een flexibel inzetbare werkkracht. Bovendien schuilt er in de High Potential Student misschien wel een toekomstige werknemer.

High Potential Students zijn gedreven, ambitieus en bouwen aan een basis voor de toekomst. Er waait een frisse wind door uw bedrijf en de student brengt nieuwe inzichten. 

Samen met HPS zorgt USG Professionals ervoor dat de juiste student op de juiste stoel komt te zitten. 

Werkwijze

Enkel de meest leergierige en veelbelovende profielen worden verder gescreend en geselecteerd. Zowel op korte als op lange termijn kunt u beroep doen op deze high potentials. Voor de overbrugging van een vakantieperiode of voor bijkomende ondersteuning gedurende het hele jaar. 

De studenten die het best aansluiten bij de noden van uw onderneming worden aan u voorgesteld. 


USG Professionals en HPS voorzien high potentials gespecialiseerd binnen verschillende vakgebieden zoals Engineering, Science, ICT, Marketing & Communication, Finance,...

Meer weten?

Raadpleeg onderstaand onze factsheet of neem rechtstreeks contact op met Mattias Van Nimmen van High Potential Students via +32 (0)496 35 83 23 of hello@hps.be.

Bezoek ook eens de site van High Potential Students via www.hps.be.

Copyright 2015 USG People