Skip To The Main Content
bg-photo-usgprofessionals-1920
bg-photo-home4-1920

Development

Developers genieten van een gepassioneerde knowledge base

Zonder developers bouw je geen software, en dus geen ICT-oplossingen waar organisaties op rekenen. In het competence center development geven we deze talenten alle ontwikkelingskansen met een duidelijke focus op de Microsoft technologie stack (C#, .NET, Sharepoint, ...) en Java web technologie. 

De activiteiten van ons competence center vergroten het professionele netwerk, scherpen specifieke skills aan en verhogen het delen van kennis en ervaringen aanzienlijk. Via diverse opleidingsmogelijkheden stimuleren we continu de ambities en groei van onze developers. 

Eens een developer aan het werk is bij één van onze klanten, zijn de andere experten in het competence center steeds standby ter ondersteuning. Een altijd bereikbare, levende en gepassioneerde kennisdatabank, verrijkt met de onbetaalbare inzichten van senior collega’s.

Onze developers kiezen zelf in welke formule hun vakmanschap het best tot zijn recht komt. Het competence center biedt hen de nodige flexibiliteit met een keuze uit vaste, project- of freelance contracten.


Meer weten?

Copyright 2015 USG People