Skip To The Main Content
bg-photo-usgprofessionals-1920
bg-photo-home4-1920

Recruitment Marketing

Wij bereiken de best passende professional voor uw bedrijf, in de kortst mogelijke tijd. Ons one-stop-shop principe zorgt ervoor dat u een optimale dienstverlening krijgt en dat de marketingkanalen kosteneffectief worden ingezet. Want laat efficiënt rekruteren nu net ons handelsmerk zijn. Een geïntegreerde benadering, optimale wisselwerking tussen communicatie advies en operationele rekrutering.

Recruitment Marketing, 3 activiteiten

  • Employer Branding
  • Social Media en SEO expertise
  • 'Werkenbij' sites

Employer Branding

We maken een analyse van uw bedrijf op regio, sector, concurrentie, aantrekkelijkheid, analyseren uw bestaand branding materiaal en een doen kritische screening van uw verhaal. Onze experts in ‘branding’ en ‘recruitment communications’ hebben meer dan 20 jaar ervaring en weten als geen ander dat de meest flamboyante campagnes uw bedrijf wel in de kijker kunnen zetten maar daarom niet gegarandeerd de juiste verwachtingen creëren, laat staan de juiste kandidaat aantrekken.

Social media en SEO

Waarom niet uw verhaal vertellen via social media, of adverteren op sociale netwerken, gericht op de doelgroep. Wij richten uw Facebook of LinkedIn platform in. Stellen tweets op of maken uw vacatureteksten SEO-proof. We beschikken over certified Linkedin en Google specialists die u inhouse helpen of wegwijs maken via één van onze gepersonaliseerde opleidingen.

Werkenbij-site

Laat je recruitmentsite bouwen door onze specialisten (Endouble), die zorgen voor een effectieve, optimaal vindbare én volledig meetbare website. Uniek in zijn genre en volledig geoptimaliseerd naar laadsnelheid, gebruiksvriendelijkheid en aan te sluiten op uw of ons Application Tracking System (ATS). Op basis van data is het mogelijk om een website optimaal in te richten en om marketingkanalen (kosten)effectief in te zetten en te optimaliseren. Door middel van web analyse maakt Endouble het online recruitmentproces volledig meetbaar en inzichtelijk voor bedrijven. Veelal met behulp van Google Analytics.

  • Wat is het effect van wervingsactiviteiten?
  • Welke recruitmentkanalen werken het beste?
  • Wat levert het gespendeerde budget aan vacaturesites op in termen van sollicitaties en aanwervingen?
  • Hoe kan ik het aantal kwalitatieve sollicitaties op mijn recruitmentsite verhogen?
  • Wat is het resultaat van online employer branding?

Meer weten?

Copyright 2015 USG People