Skip To The Main Content
bg-photo-legal-1920

Paralegal Consultant - Paralegal Project Team

  • Antwerpen
  • Contrat fixe chez USG Professionals

Postuler

La fonction

Je biedt juridische ondersteuning bij verschillende klanten en voor diverse projecten. Afhankelijk van het project zal je volgende taken uitvoeren:


  • Corporate Housekeeping en contract management voor Belgische en internationale bedrijven.
  • Het voorbereiden en opstellen van juridische documenten (vb: akten, contracten,...)
  • Je staat in voor uiteenlopend juridisch opzoekwerk en het up-to-date houden van juridische databanken.
  • In het kader van due diligence, bied je ondersteuning in de dataroom.
  • Het beheer van vastgoedportefeuilles
  • Het beheer van de juridische formaliteiten in het kader van IP.

Je zal bij bedrijven op verschillende diensten aan de slag gaan, waaronder het juridische departement, maar ook op de HR afdeling, Finance afdeling, Quality afdeling,...
Het is eveneens mogelijk dat je ondersteuning biedt aan gerenommeerde advocatenkantoren.

L'entreprise

USG Professionals

USG Professionals geeft juridische talenten richting. Sta je te popelen om je in te zetten bij top bedrijven ter ondersteuning van top juristen en wil je jou ervaring inzetten in uitdagende projecten? Dan zit je bij USG gebeiteld, want wij zetten maximaal in op jouw kennis en competenties.


Wij zijn gespecialiseerd in de rekrutering van Paralegals en Bachelors Rechtspraktijk. Daarnaast bieden we onze klanten de mogelijkheid om op projectbasis samen te werken met onze Paralegals Wij zijn een niche-speler die een antwoord biedt op elke vraag naar bijkomende competenties ter ondersteuning van de bedrijfsjuridische dienst, het advocatenkantoor,...


Voor ons Paralegal Project Team zijn we opzoek naar een enthousiaste en flexibele starter of ervaren Paralegal (m/v).

Le profil

Ben je afgestudeerd als Bachelor Rechtspraktijk en/of heb je een uitgebreide ervaring als Paralegal, ben je vlot drietalig (NL-FR-ENG) en heb je zin in een gevarieerde uitdaging? Dan ben jij misschien wel onze Paralegal!
Daarnaast kom je graag in contact met verschillende bedrijven en werk je het liefst projectmatig. Je bent proactief, flexibel en polyvalent ingesteld en je neemt initiatief. Je bent administratief sterk onderlegd en werkt nauwgezet. Je hecht belang aan het discreet omgaan met vertrouwelijke informatie en je bent altijd op en top professioneel. Tot slot is afstand geen belemmering en werk je graag bij onze klanten in heel België (voornamelijk regio Antwerpen-Brussel).

L'offre

Wat mag je bij ons verwachten?

Talent moet in de watten gelegd worden. Daarom bieden we je in ruil voor je kennis en engagement niet alleen een vast bediendencontract aan. We staan ook in als je carrièreplanner en zoeken voor jou de beste kansen, opleidingen en groeimogelijkheden. Als aanvulling op je competitieve salaris krijg je een pak extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.
USG Professionals streeft naar een team van experts en hoopt jou daarin te verwelkomen.

Solliciteer vandaag nog!


Ben jij onze nieuwe Paralegal Consultant? Reageer dan onmiddellijk ter attentie van Adelheid Stouten via mail legal@usgprofessionals.be of door te bellen naar 03 234 63 25.

Partager cette offre d'emploi

Agence

Legal

+32 (0)3 800 40 20
Britselei 80
2000 Antwerpen
Imprimer cette offre d'emploi
Copyright 2015 USG People