Wij hebben de projecten voor jouw competenties

In een snel veranderende wereld worden bedrijven geconfronteerd met veel uitdagingen. Wij zoeken een manager die hen tijdelijk kan ondersteunen en hun projecten in goede banen kan leiden. Kortom: iemand zoals jij.


Analyse van jouw competenties

Om projecten te selecteren die aansluiten bij jouw competenties focust onze innovatieve recruitment aanpak volledig op jouw talent. In een persoonlijk interview kijken we waarin jij excelleert en wat je precies zoekt. We analyseren je profiel, brengen je skills in kaart en bekijken je potentieel. Zo wordt al snel duidelijk hoe jij voor bedrijven in verandering het verschil kan maken met jouw expertise.

 Wat is jouw profiel?

 Hoe wil je verder groeien?

 Waar liggen je sterktes?

 Over welke skillset beschik je?

 Welke visie heb je binnen de sector?

 Wat zijn je soft skills?


We investeren in jouw talent

Werk voor topbedrijven
Werk voor topbedrijven

USG Professionals is een vertrouwde business partner voor topbedrijven in diverse sectoren. Als interim manager bied je hen tijdelijke ondersteuning. Je verzorgt de opstart van projecten en leidt uitbreidingen met succes in goede banen.

Digitale processen
Digitale processen

We bieden een service waarbij we 24 op 24 voor jou klaar staan. Onze processen zijn volledig gedigitaliseerd. Hierdoor geniet je niet alleen van een snelle betalingsflow van je facturen, maar krijg je ook toegang tot ons groeiend netwerk. En nog veel meer.

Innovation meet-ups
Innovation meet-ups

Onze innovation meet-ups houden je up-to-date met alle evoluties in jouw vakgebied. Ze werpen daarbij een nieuw licht op de skills die je vandaag als interim manager moet hebben.

Jouw skills in diverse sectoren
Jouw skills in diverse sectoren

Met jouw skills maak je in tal van sectoren het verschil. Je bent dan ook een echte ambassadeur die een ruime expertise in jouw vakgebied combineert met veelgevraagde kwaliteiten zoals aanpassingsvermogen, overtuigingskracht en innovatief denken.

Laat ons afspreken

Onze recruitment experten begeleiden je vanuit hun jarenlange ervaring in jouw zoektocht naar de juiste projecten en het vinden van uitdagende opportuniteiten bij topbedrijven. We onderzoeken of jouw profiel, expertise en ambities matchen met wat ze verwachten. Benieuwd?


Registreer je voor de Innovation Meetups

Wissel ideeën uit met bedrijven en andere managers. Doe nieuwe inzichten op van innovatie-experten. Dankzij onze gratis Innovation Meetups blijven je managementskills op scherp! Registreer je nu en blijf als eerste op de hoogte.