Wie zijn wij?

Als grote speler in consultancy & outsourcing met meer dan 20 jaar ervaring, hebben we al heel wat bedrijven geholpen met hun uitdagingen. Maar waarvoor staan wij als bedrijf? Wat vinden wij belangrijk? Hetgeen wat onze werknemers belangrijk vinden. En geen betere manier om dit aan jou te laten zien, dan ze het zelf te laten zeggen. Toch? Scroll snel wat verder, en meet our Professionals!

Missie
Missie

We beantwoorden de uitdagingen van bedrijven met snel inzetbare en veranderingsgerichte competenties.

We beschikken over een breed netwerk van competenties in de diepte en de breedte en investeren in innovatieve methodes om de kwaliteit en relevantie van deze competenties in kaart te brengen. 

Visie
Visie

We zijn een business partner voor bedrijven die vooruit willen.

Hoe ga je als organisatie om met een constant veranderende competentievraag? Alleen door breder te kijken en te rekruteren op basis van snel inzetbare of veranderingsgerichte competenties is de toekomst van uw bedrijf verzekerd.

Waarden
Waarden

In alles wat we doen staat kwaliteit, duurzaamheid en vertrouwen voorop.

Consistent kwaliteit aanbieden: we gaan verder dan het aanleveren van snel inzetbare en toekomstgerichte competenties door u te adviseren in uw competentiemanagement waar nodig.

Over ons
Over ons

Opportunities for Life. Faster, simpler and closer to you.

USG Professionals maakt deel uit van de RGF Staffing groep. RGF Staffing Belgium is met UniqueExpress MedicalUnique Career, Start People, BrightPlusSolvus en Jobinson de tweede grootste HR-speler op de Belgische markt.

Jij binnenkort hier?

Draag jij dezelfde waarden als onze collega's? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen jouw vakgebied, of wil je jouw expertise uitbreiden? Wil je daarbovenop ook deel uitmaken van een hechte groep collega's? Wij ontmoeten je graag.

Ontdek ons exclusief klantenportfolio

USG Easy voor Project consultants

Download nu de USG Easy app, geniet van alle voordelen en versnel je carrière.

 Quick & easy

Match jouw skills, expertise en ambities razendsnel met projecten bij topbedrijven. 

 Ondersteuning op maat

Geniet van extra ondersteuning dankzij onze experts en verbreed je kennis en skills via opleidingen en events. 

 Profileer je beter in de markt

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw sector en bouw een duurzame carrière uit.

Contacteer ons

Ben jij even enthousiast als onze collega's en leer je ons graag kennen? Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen wij contact op met je voor een babbel. Zo weten we heel goed wie je bent en wat je nodig hebt. Ons team beantwoordt natuurlijk ook al je vragen, dus stel ze gerust. Tot binnenkort!  

Meer informatie? Lees ons privacybeleid.