Ons team helpt u snel de juiste professionals te vinden

Een business partner met meer dan 20 jaar ervaring

De recruitment experten van USG Professionals vinden voor jou de juiste talenten die matchen met de verwachtingen die u zoekt. Projectmatig of vast. Al meer dan 20 jaar doen we dit om u in alle mogelijke sectoren vooruit te helpen. Met succes.

Contacteer USG Professionals

Vanuit onze jarenlange ervaring vinden wij de juiste match.

Evie Dries

Evie heeft meer dan 15 jaar rekruteringservaring in de niches Engineering, Life Sciences, ICT en HR, op expert- én managementniveau. Dat heeft haar een breed netwerk opgeleverd waardoor ze ook vandaag nog voortdurend voeling houdt met verschillende vakgebieden. Ze is dan ook uitstekend geplaatst om snel de juiste professionals te vinden.

Evie Dries
Strategic Innovation & Emerging Technologies
+3232014727
Joke Janssens

Haar jarenlange ervaring in recruitment  en haar sterke focus op HR, Finance, Legal en Facility maakt Joke tot een waardevolle business partner. Via business development en netwerking doet ze nog dagelijks kennis op binnen deze markten. Het laat haar toe klanten efficiënt de juiste profielen aan te reiken die passen in hun rekruteringsstrategie.

Joke Janssens
Business Transformation & Change
+3232034830
Marc Van Den Bossche

Omdat hij zelf lang actief is geweest in de ICT-sector, en een grote expertise heeft opgebouwd in HR, begrijpt Marc de behoeften van de klant als geen ander. Met zijn technische achtergrond en kennis van verschillende vakgebieden kan hij elke vraag perfect inschatten en snel de gewenste ICT-competenties aanbieden.

Marc Van Den Bossche
Digitalisation & ICT Landscape

+32496235303