Zet een nieuwe stap als projectconsultant

Je wil werken als projectconsultant en hebt al 2 tot 5 jaar ervaring in ICT, Science, Engineering, Finance, Facility, Legal of HR? Je wil verder groeien in je vakgebied en je professionele skills aanscherpen? Met USG Professionals schakel je je carrière meteen in een hogere versnelling.

We investeren in jouw talent

Word een multi-skilled professional
Word een multi-skilled professional

Dankzij USG Professionals versterk je in no time je competenties. Je komt in aanraking met verschillende specialisaties. Via trainingen en best practices verbreed je jouw kennis en vaardigheden zoals aanpassingsvermogen, overtuigingskracht en innovatief denken. Kortom, je wordt een veelzijdige en vooruitstrevende expert in jouw vakgebied.

Werk voor top bedrijven
Werk voor top bedrijven

USG Professionals is een vertrouwde business partner voor bedrijven in diverse sectoren. Projectmatig of vast. Ga net zoals 400 professionals aan de slag binnen jouw specialisatie en help zo organisaties hun uitdagingen met succes aan te pakken.  

Innoveren = beter presteren
Innoveren = beter presteren

USG Professionals verbindt zich aan innovatieve bedrijven en is zelf ook innovatief in de manier waarop we jou ondersteunen. Via onze experten en een netwerk dat continu groeit, trekken we mensen aan met futureproof skills. Zo inspireren we ook jou om een stap vooruit te zetten in je carrière.

Kies voor een duurzame carrière
Kies voor een duurzame carrière

De verschillende diensten van USG Professionals zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo kunnen we jou binnen elke stap van je carrière persoonlijk én vanuit jouw skills in de juiste richting sturen.


USG Easy voor Project consultants

Download nu de USG Easy app, geniet van alle voordelen en versnel je carrière.

 Quick & easy

Match jouw skills, expertise en ambities razendsnel met projecten bij topbedrijven. 

 Ondersteuning op maat

Geniet van extra ondersteuning dankzij onze experts en verbreed je kennis en skills via opleidingen en events. 

 Profileer je beter in de markt

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw sector en bouw een duurzame carrière uit.

Ontdek projecten bij topbedrijven

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen de perfecte vacature of kan je geen keuze maken?
Stuur vrijblijvend jouw gegevens door en we begeleiden je met je volgende carrièrestap.

CTA Spontane Sollicitatie

Testimonials

"Ik hou van afwisseling: telkens een nieuwe uitdaging, in een nieuwe omgeving. Daarom spreekt een job als ICT consultant mij zo aan. Door de brede waaier van sectoren bij USG Professionals kan ik telkens in een andere sector aan de slag."

 

Kai Chun Wong
ICT consultant

"Mijn job als Science consultant laat mij toe om op een korte tijd veel bij te leren over verschillende werkdomeinen en sectoren. Zo werkte ik op mijn vorig project als Validatie Ingenieur en ben ik ondertussen Q&A Business System Engineer bij een grote speler in de farmaceutische sector."

Arno Lievens
Science consultant

"Als consultant leer je enorm veel bij op korte termijn. Doordat je je telkens moet aanpassen aan een nieuwe bedrijfscultuur worden niet alleen je hard maar ook je soft skills bijgeschaafd. Bovendien kon ik door USG Professionals aan de slag als Legal consultant bij een internationale klant, een zeer gevarieerde job!"

Charlie Grell
Legal consultant

Werken als project consultant

Bij USG vinden we het project dat écht bij je past. Je krijgt opdrachten bij topklanten. De nodige trainingen en opleidingen om je skills aan te scherpen zijn ook beschikbaar. Je wordt lid van een steeds groeiend netwerk van experts. Lijkt het jou wat? Sluit je dan snel bij ons aan.


Nieuwste project vacatures

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.

Accelereer je expertise

Wendbaar met projecten

Wendbaar met projecten

6 okt · 1 min leestijd Podcast
Podcast van USG Professionals

Powerpoint - Advanced

€ 750,00
12 sep 2024, 09:00 - 17:00 Frankrijklei 101 - 2000 Antwerpen

Presenteren met impact

€ 750,00
4 sep 2024, 09:00 - 17:00 Frankrijklei 101 - 2000 Antwerpen