USG Professionals,
uw partner in een snel veranderende omgeving

 +32 (0)3 800 40 20


Onze professionals maken het verschil

Bent u op zoek naar een expert met jarenlange praktijkervaring in zijn vakgebied, een interimmanager met de vaardigheden om een project een trapje hoger te tillen of een executive manager die perfect past in uw organisatie? 

Als ervaren business partner helpen we u de juiste kandidaten met de juiste competenties te identificeren. Onze gespecialiseerde teams beschikken over een grote expertise en een dynamisch netwerk. Zo zetten we dagelijks meer dan 400 skilled professionals in die bedrijven helpen op niveau te blijven presteren. 

 Innovatieve & kwalitatieve sourcing

 Experts, interim- en executive managers

 Support van ervaren adviseurs

 Persoonlijke aanpak

 Netwerk van +25.000 skilled professionals op LinkedIn

 Actief in alle sectoren

Hoe wij u ondersteunen

We onderzoeken samen met u waar uw bedrijfsuitdagingen liggen en welke profielen nodig zijn.

Project consultants

Project consultants

We linken de juiste expert aan uw ambitieuze projecten in science, hr, legal, facility, ict, engineering en finance. 

Interim managers

Interim managers

We vinden de ervaren manager die u kan ondersteunen in talent management, legal management, crisis management, change management, finance management, research & production management, business transformation, digitalisation & ict. 

Werving en selectie

Werving en selectie

We zoeken en werven permanente experten in human capital, algemeen & operationeel bestuur, legal governance, business transformatie, r&d, digitale transformatie en veiligheid die matchen met uw behoeften.

Accelereer de carrière van uw werknemers.

Ontdek ons breed aanbod aan opleidingen en inspiratiesessies die de ontwikkeling van uw werknemers bevorderen.

Contacteer USG Professionals

Vanuit onze jarenlange ervaring vinden wij de juiste match.

Evie Dries

Evie heeft meer dan 15 jaar rekruteringservaring in de niches Engineering, Life Sciences, ICT en HR, op expert- én managementniveau. Dat heeft haar een breed netwerk opgeleverd waardoor ze ook vandaag nog voortdurend voeling houdt met verschillende vakgebieden. Ze is dan ook uitstekend geplaatst om snel de juiste professionals te vinden.

Evie Dries
Strategic Innovation & Emerging Technologies
+3232014727
Joke Janssens

Haar jarenlange ervaring in recruitment  en haar sterke focus op HR, Finance, Legal en Facility maakt Joke tot een waardevolle business partner. Via business development en netwerking doet ze nog dagelijks kennis op binnen deze markten. Het laat haar toe klanten efficiënt de juiste profielen aan te reiken die passen in hun rekruteringsstrategie.

Joke Janssens
Business Transformation & Change
+3232034830
Marc Van Den Bossche

Omdat hij zelf lang actief is geweest in de ICT-sector, en een grote expertise heeft opgebouwd in HR, begrijpt Marc de behoeften van de klant als geen ander. Met zijn technische achtergrond en kennis van verschillende vakgebieden kan hij elke vraag perfect inschatten en snel de gewenste ICT-competenties aanbieden.

Marc Van Den Bossche
Digitalisation & ICT Landscape

+32496235303