Usg Professionals menu

Verbreed je skills

Ben je een professional met 2 tot 5 jaar werkervaring? Verfijn je skills met het Expert Program. Ga aan de slag in een consultancy job bij topbedrijven en doorloop een tweejarig ontwikkelingstraject. Ideaal om je competenties verder uit te bouwen.

Bekijk vacatures

Het Expert Program

Tijdens het USG Expert Program krijg je alle tools om je carrière als projectconsultant een niveau hoger te tillen. In de 2 jaar die volgen, krijg je de kans om je technische kennis en je persoonlijke vaardigheden te blijven ontwikkelen dankzij een opleidingspakket op maat. Intussen doe je ervaring op bij een van onze klanten.

Path 2 Created with Sketch.

De kick-off: de USG Expert Masterclass

Tijdens het USG Expert Masterclass krijg je alle tools om jezelf als projectconsultant te bewijzen en je vaardigheden te ontwikkelen.

Innovatieve bedrijven in toekomstige sectoren

Daarna ga je aan de slag als consultant bij topbedrijven zoals Coca-Cola, KBC, Toyota, Honda en BNP Paribas Fortis.

Ontwikkelingstraject

Verfijn je skills met onze gecertificeerde opleidingen zoals Scrum, Lean management en nog veel meer.

Business case

Leer hoe je een business case opbouwt en deze presenteert aan een Management Team.

Jaarlijkse carrièremeeting

Samen met onze dedicated HR business coaches overlopen we jouw traject. Welke vaardigheden wil je verder ontwikkelen? Waarin ben je gegroeid? We brengen je skills in kaart en stippelen samen de volgende stappen uit.

De kick-off: Expert Masterclass

5 dagen lang dompelen we je onder in een bad van opleidingen, workshops en coaching. We werken rond 4 pijlers: strategie, leiderschap, projectmanagement en innovatie. Zo bieden we je alle tools om je carrière als projectconsultant naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd? Bekijk hier het filmpje over de afgelopen opleidingsweek.

Testimonials

Annelore Dams

“Het Expert Program gaf me de kans om mijn expertise verder uit te bouwen. Ik kon mezelf voortdurend bijscholen dankzij opleidingen in interviewtechnieken, sociale wetgeving en e-recruiting.”

Annelore Dams
HR Expert
David Bongartz

"Het expert program is een toffe kans om direct nieuwe collega’s van de verschillende expertises binnen USG Professionals te leren kennen. De volledige week was gevuld met leuke opleidingen en fijne groepsactiviteiten. Een toplocatie, alles erop en eraan. Ik kon me geen betere start voorstellen!"

David Bongartz
Engineering Consultant
Lotte Marien

"Ik startte mijn carrière als IT Consultant bij USG Professionals met een geweldige Masterclass. Tijdens deze week volgde ik interessante opleidingen en dankzij de leuke groepsactiviteiten leerde ik op een toffe manier de andere nieuwe consultants kennen. Het Expert program is dus een echte aanrader!

Lotte Marien
IT Consultant

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen de perfecte vacature of kan je geen keuze maken?
Stuur vrijblijvend jouw gegevens door en we begeleiden je met
 je volgende carrièrestap.