Usg Professionals menu

Onze sterkte: talent met de juiste competenties inzetten

We weten hoe de markt beweegt en over welke competenties bedrijven vandaag en morgen moeten beschikken om toekomstige uitdagingen aan te gaan.

Onze aanpak

Als uw business partner met meer dan 20 jaar ervaring staan we u persoonlijk bij om dat traject met succes af te leggen.

Intake: we gaan samen van start, vanuit uw perspectief, met uw vraag of probleemstelling. We adviseren u vervolgens naar strategie en oplossing. We durven u uit te dagen waar nodig.

Target: we bepalen de scope en stellen onze doelen op scherp. Met onze unieke mix van de nieuwste technologieën, best practice methodologieën en agile processen sturen we voortdurend bij waar nodig.

Deliver: we vinden en selecteren de beste expert voor uw organisatie. Spreken ons uitgebreid netwerk aan en kijken daarbij verder dan vandaag, richting de toekomst. 

  • We gaan van start vanuit uw perspectief

  • We vinden en selecteren de beste expert voor uw organisatie

  • We maken gebruik van innovatieve sourcingvormen 

  • We blijven met kennis en kunde uw markt monitoren en nieuwe competenties onderscheiden

  • We sturen, indien nodig, uw  human capital strategie bij


Onze missie, visie en waarden

Missie

Missie

We beantwoorden de uitdagingen van bedrijven met snel inzetbare en veranderingsgerichte competenties.

We beschikken over een breed netwerk van competenties in de diepte en de breedte en investeren in innovatieve methodes om de kwaliteit en relevantie van deze competenties in kaart te brengen. 

Visie

Visie

We zijn een business partner voor bedrijven die vooruit willen.

Hoe ga je als organisatie om met een constant veranderende competentievraag? Alleen door breder te kijken en te rekruteren op basis van snel inzetbare of veranderingsgerichte competenties is de toekomst van uw bedrijf verzekerd.

Waarden

Waarden

In alles wat we doen staat kwaliteit, duurzaamheid en vertrouwen voorop.

Consistent kwaliteit aanbieden: we gaan verder dan het aanleveren van snel inzetbare en toekomstgerichte competenties door u te adviseren in uw competentiemanagement waar nodig.

Registreer je voor de Innovation Meetups

Wissel ideeën uit met bedrijven en andere managers. Doe nieuwe inzichten op van innovatie-experten. Dankzij onze gratis Innovation Meetups blijven je managementskills op scherp! Registreer je nu en blijf als eerste op de hoogte.